Heb jij wat te vertellen? Wil jij mensen inspireren door films te vertonen? Weet jij wat een goede film is en ben je tussen 15 en 22 jaar? Meld je aan als filmprogrammeur! Dit programma ‘Show don’t tell’ is onderdeel van het Arcadia programma Broei. (zie www.broei.frl voor meer informatie)

Tijdens het Huiskamerfilmfestival zijn in tientallen huiskamers korte films te zien. Voor het Huiskamerfilmfestival zoeken we jongeren die films willen selecteren en mede-owner willen zijn van het Huiskamerfilmfestival. Het idee van het festival is dat een nieuwe generatie filmkijkers, makers en programmeurs bepaalt welke films vertoond worden. Wij geloven namelijk dat je door het maken van een filmprogramma iets kunt vertellen over waar je je druk om maakt of wat je belangrijk vindt. 

Je ontmoet nieuwe mensen, nieuwe netwerken. Je kunt ontregelen met film, discussie op gang brengen, laten zien we je bent, mensen uit hun bubbels halen, lol maken, vrienden maken, leren over beeld en films, les van professionals. 

We hebben jullie hulp ook nodig meer jongeren te betrekken. Hoe kunnen we dat doen, hoe kunnen jullie ons helpen?

Andere skills?

Heb jij social-mediaskills of ben je een grafisch vormgever? ook dan horen we graag van je!